dilluns, 23 d’abril de 2012

L'ESTIU QUE ENS ESPERA
La Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta
, vol posar en coneixement de tots els usuaris de la Comarca de la Marina Alta,  dels problemes que poden sorgir aquest estiu tant als Centres de Salut com a l’Hospital de Dénia, després de les mesures que, Marina Salut, empresa que gestiona el servei sanitari a la Comarca, ha pres per aquest període d’estiu.
Des de fa uns dies, l’empresa ha decidit canviar el període de vacances del personal sanitari que treballa tant a l’Hospital com als Centres de Salut. Aquest període, ha variat per als professionals ja que els anys anteriors, solia comprendre els mesos de juny fins Setembre. Però a partir d’ara, aquest  període serà durant tot l’any.
Però el que ocorre a partir d’ara i segons ens comuniquen els propis professionals, l’empresa   ha decidit no substituir als professionals que estan gaudint de les seues vacances. Aquest fet es vorà agreujat en els mesos d’estiu, de Juny fins Setembre ja que a la nostra Comarca, la població augmenta considerablement per la visita de turistes.
Des de la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta, també volem posar en coneixement que poblacions turístiques com puguen ser Xàbia, Dénia o Calp, voran greument afectats els serveis que es presten als usuaris ja que aquestos Centres de Salut, a més d’augmentar la població a la que han de donar servei,  voran minvats els efectius Sanitaris ja que, per una banda els que eixen de vacances no seran substituïts i els reforços que es contractaven per als mesos d’estiu, tampoc seran contractats aquest any segons ha informat l’empresa als professionals.  
Des de la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta, entenem que aquest fet no sols afecta als usuaris que vivim a la Comarca, també qüestionem el servei que es presta i s’ha de prestar als visitants i turistes que en època d’estiu visiten les poblacions costeres.
Des de la Plataforma, volem posar en coneixement aquest fet als Ajuntaments per que no toleren aquesta situació com també a l’Associació d’Empresaris d’hostaleria i turisme de la Marina Alta ja que aquest fet pot provocar que molts turistes, decidisquen no tornar a visitar la nostra Comarca si no veuen garantits els drets a rebre una atenció Sanitaria de qualitat.
Pel que fa a la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta, tornem a denunciar que els usuaris de la Marina Alta, ens sentim ciutadans de Segona ja que entenem aquestes mesures com un agreujament la situació de col·lapse dels serveis, que patim a la Comarca.
Volem donar a conèixer el servei de bústia del Usuari que posem a disposició de tota la població per que ens facen aplegar les queixes plataformadspma@gmail.com .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada